1 WEEK
GRATIS FITNESS

MELD JE
SNEL AAN!
Lees meer

VIRTUELE GROEPSLESSEN

Naast de groepslessen met instructeur bieden we ook virtuele lessen van Les Mills aan.  De virtuele lessen zijn de versies van de live lessen (lessen met instructeur) maar dan in bioscoopkwaliteit! Je ontvangt de instructies van de beste instructeurs ter wereld. Dit zorgt voor een virtuele belevenis. Er kan gekozen worden voor Bodypump, Bodycombat, LES MILLS CORE, Bodybalance, RPM of Sprint.  Naast de virtuele lessen op het lesrooster kan er ook gekozen worden voor ON DEMAND.

Body Support
fixed-col-3-img1

Met Body Support ga je niet ‘op dieet’, je gaat leren wat eten doet en wat gezonde voeding is. Je laat voeding voor jou werken, door met de juiste hoeveelheden je verbranding op te voeren. Pas je voeding aan waar nodig is en geniet van eten zoals het bedoeld is.

LEES MEER
eGym
fixed-col-3-img1

EGYM: Fit & Vitaal in 2 x per week 30 minuten met 100% tevredenheidsgarantie! Wil je makkelijk en snel fitter & vitaler worden? Maar wil je daar niet te veel tijd aan besteden en wel met plezier bewegen? Maak nu kennis met de eGym-cirkel.

LEES MEER
VIRTUELE GROEPSLESSEN
fixed-col-3-img1

Wordt je favoriete les net op het tijdstip gegeven dat jou niet uitkomt? Of vind je het fijn om in een klein groepje te sporten? Maak dan gebruik van onze virtuele groepslessen.

LEES MEER

Persoonlijke aandacht

Fitness, Groepslessen en Wellness bij Sportcentrum Impuls! Voor eGym, Zumba, Groepslessen, Personal Training, Afvallen en nog veel meer!

Meer weten? Neem dan nu contact met ons op!
logo-ico