1 WEEK
GRATIS FITNESS

MELD JE
SNEL AAN!
Lees meer

Afvallen

BetterBelly Fitness:
Een strakke buik door infrarood dieptewarmte!
Door met infrarood dieptewarmte te gaan bewegen neemt de doorbloeding toe omdat het lichaam met alle macht de temperatuur gelijk wilt houden met als gevolg dat er in de buikzone een vele malen betere doorbloeding plaatsvindt. Hierdoor zal de vetverbranding enorm toenemen. 100% meer vetverbranding in de probleemzones. 1-2 Kledingmaten minder in 4 weken! Snel en gegarandeerd resultaat.

Fit in evenwicht:
Een verfrissende kijk op gezonde voeding. Sportcentrum Impuls werkt samen met voedingscoach en gewichtsconsulente Aletta Tingen van Fit in evenwicht. Aletta heeft een verfrissende kijk op gezonde voeding! Fit in evenwicht en Sportcentrum Impuls gaan samen met jou op zoek naar de knelpunten in jouw leef- en voedingspatroon en er wordt een plan gemaakt hoe jij bewuste en gezonde keuzes kunt maken. Er worden persoonlijke doelen opgesteld, die dan worden bereikt door goed afgestemde voeding- en beweegadviezen.

CORONA NIEUWS
fixed-col-3-img1

Laatste update

Wij zijn per 1 juli weer geopend! Wil je weer komen sporten, reserveer dan je les of plek in de fitness via de volgende link: • Online Reserveren •

Hulp nodig met reserveren? Neem dan contact met ons op!

LEES MEER
eGym
fixed-col-3-img1

Nieuw bij Sportcentrum Impuls! eGym: Fit & Vitaal in 2 x per week 30 minuten met 100% tevredenheidsgarantie! Wil je makkelijk en snel fitter & vitaler worden? Maar wil je daar niet te veel tijd aan besteden en wel met plezier bewegen? Maak nu kennis met de eGym-cirkel.

LEES MEER
BINNENKORT VIRTUELE LESSEN!
fixed-col-3-img1

We zijn er bijna klaar voor! Binnenkort starten we met virtuele lessen van Les Mills. De virtuele lessen worden straks aangeboden naast de huidige live lessen.

LEES MEER

Persoonlijke aandacht

Fitness, Groepslessen en Wellness bij Sportcentrum Impuls! Voor eGym, Zumba, Groepslessen, Personal Training, Afvallen en nog veel meer!

Meer weten? Neem dan nu contact met ons op!
logo-ico