1 WEEK
GRATIS FITNESS

MELD JE
SNEL AAN!
Lees meer

Sprint

Sprint is een high-intensity interval training (HIIT) op een spinningfiets van het populaire programma Les Mills. De les wordt ook wel omschreven als een intense workout van 30 minuten waarbij hoge intensiteit het uiteindelijke doel is. Het mooie van deze les is dat het toegankelijk is voor iedereen. Door de weerstandknop op de spinningfiets kun je namelijk zelf de intensiteit aanpassen aan je eigen niveau.Les Mills Sprint is de ideale workout om jezelf naar je fysieke én mentale grens te pushen!
Het gemiddelde calorieverbruik: 450 kcal per les.

Een typische Les Mills Sprint workout
Een Sprint workout heeft een vaste opbouw. Voordat je aan de les begint, zorg je dat je fiets helemaal is ingesteld op jouw hoogte. Vervolgens zal de gecertificeerde instructeur je meenemen in een warming-up, zodat je spieren goed warm worden en de kans op blessures kleiner wordt. Nadat iedereen goed warm is geworden, zal je met hoge intensiteit op verschillende tempo’s en weerstanden jezelf gaan uitdagen. De ene keer zal je op een extreem hoog tempo met lage weerstand alles geven, terwijl je daarna op een hoge weerstand een berg zal beklimmen. Omdat je te allen tijde zelf kan bepalen hoe diep je gaat, is de les voor iedereen toegankelijk. Daarnaast hoef je ook geen ervaren fietser te zijn.

De les wordt altijd afgesloten met een cooling-down, zodat je lichaam weer kan herstellen. Het uitfietsen wordt afgewisseld met een aantal stretchoefeningen. Hierdoor kunnen je spieren op lengte komen en verminder je de kans op blessures.

Body Support
fixed-col-3-img1

Met Body Support ga je niet ‘op dieet’, je gaat leren wat eten doet en wat gezonde voeding is. Je laat voeding voor jou werken, door met de juiste hoeveelheden je verbranding op te voeren. Pas je voeding aan waar nodig is en geniet van eten zoals het bedoeld is.

LEES MEER
eGym
fixed-col-3-img1

EGYM: Fit & Vitaal in 2 x per week 30 minuten met 100% tevredenheidsgarantie! Wil je makkelijk en snel fitter & vitaler worden? Maar wil je daar niet te veel tijd aan besteden en wel met plezier bewegen? Maak nu kennis met de eGym-cirkel.

LEES MEER
VIRTUELE GROEPSLESSEN
fixed-col-3-img1

Wordt je favoriete les net op het tijdstip gegeven dat jou niet uitkomt? Of vind je het fijn om in een klein groepje te sporten? Maak dan gebruik van onze virtuele groepslessen.

LEES MEER

Persoonlijke aandacht

Fitness, Groepslessen en Wellness bij Sportcentrum Impuls! Voor eGym, Zumba, Groepslessen, Personal Training, Afvallen en nog veel meer!

Meer weten? Neem dan nu contact met ons op!
logo-ico