1 WEEK
GRATIS FITNESS

MELD JE
SNEL AAN!
Lees meer

Fitness

Fitness kan individueel of samen, in groepsverband en onder begeleiding van een instructeur. Bijv. Crosstraining en 55+ fitness.

Krachttraining:
Bij krachttraining gaat het om het trainen van de spieren met gebruik van kracht versterkende apparatuur. Doordat je meer spiermassa krijgt stijgt het energieverbruik, ook als je aan het rusten bent. Hierdoor verbrand je meer vet en zal je dus slanker worden. Zodra de hoeveelheid vet vermindert, worden de spieren beter zichtbaar en komt er meer vorm in je lichaam.

Cardiofitness:
Train je met krachttraining vooral je spierkracht, met cardiofitness komt met name het uithoudingsvermogen aan bod.

CORONA NIEUWS
fixed-col-3-img1

Laatste update

Wij zijn per 1 juli weer geopend! Wil je weer komen sporten, reserveer dan je les of plek in de fitness via de volgende link: • Online Reserveren •

Hulp nodig met reserveren? Neem dan contact met ons op!

LEES MEER
eGym
fixed-col-3-img1

Nieuw bij Sportcentrum Impuls! eGym: Fit & Vitaal in 2 x per week 30 minuten met 100% tevredenheidsgarantie! Wil je makkelijk en snel fitter & vitaler worden? Maar wil je daar niet te veel tijd aan besteden en wel met plezier bewegen? Maak nu kennis met de eGym-cirkel.

LEES MEER
BINNENKORT VIRTUELE LESSEN!
fixed-col-3-img1

We zijn er bijna klaar voor! Binnenkort starten we met virtuele lessen van Les Mills. De virtuele lessen worden straks aangeboden naast de huidige live lessen.

LEES MEER

Persoonlijke aandacht

Fitness, Groepslessen en Wellness bij Sportcentrum Impuls! Voor eGym, Zumba, Groepslessen, Personal Training, Afvallen en nog veel meer!

Meer weten? Neem dan nu contact met ons op!
logo-ico