1 WEEK
GRATIS FITNESS

MELD JE
SNEL AAN!
Lees meer

FIT4Kids.

Fit4Kids is een speciaal beweegprogramma voor kinderen van 8 tot 12 jaar.
Uit onderzoek is gebleken dat steeds meer kinderen te weinig bewegen. Slechts één op de drie kinderen blijkt dagelijks fysiek actief te zijn. Fit4kids zet kinderen aan tot bewegen, waarbij plezier maken, vitaal zijn en zelfverzekerd worden een belangrijke rol spelen.
Bij Fit4Kids wordt in groepsverband o.a. gewerkt aan conditie, kracht, balans, coördinatie en plezier. Tijdens de les word o.a. gebruik gemaakt van fitnesstoestellen, bokzakken en balansballen.

Fit4Kids: elke donderdagmiddag van 16.00 tot 17.00 uur.

CORONA NIEUWS
fixed-col-3-img1

Update 14 januari 2022:
Vanaf 15 januari zijn wij weer open!

LEES MEER
eGym
fixed-col-3-img1

EGYM: Fit & Vitaal in 2 x per week 30 minuten met 100% tevredenheidsgarantie! Wil je makkelijk en snel fitter & vitaler worden? Maar wil je daar niet te veel tijd aan besteden en wel met plezier bewegen? Maak nu kennis met de eGym-cirkel.

LEES MEER
VIRTUELE GROEPSLESSEN
fixed-col-3-img1

Wordt je favoriete les net op het tijdstip gegeven dat jou niet uitkomt? Of vind je het fijn om in een klein groepje te sporten? Maak dan gebruik van onze virtuele groepslessen.

LEES MEER

Persoonlijke aandacht

Fitness, Groepslessen en Wellness bij Sportcentrum Impuls! Voor eGym, Zumba, Groepslessen, Personal Training, Afvallen en nog veel meer!

Meer weten? Neem dan nu contact met ons op!
logo-ico