1 WEEK
GRATIS FITNESS

MELD JE
SNEL AAN!
Lees meer

Corona.

14  januari 2022:

Vanaf  15 januari zijn we weer open op onze reguliere openingstijden.

19 december 2021:

Vanwege de corona maatregelen zijn wij tijdelijk gesloten t/m 14 januari 2022. Via onze nieuwsbrief informeren we onze leden over contributie, online lessen etc.

27 november 2021:

In verband met de avond sluiting passen wij onze openingstijden aan vanaf 29 november t/m 18 december. Maandag t/m vrijdag zijn we open vanaf 07.00 tot 17.00 uur, zaterdag vanaf 09.00 tot 16.00 uur en op zondag vanaf 10.00 tot 16.00 uur. Ook zullen we meer groepslessen overdag aanbieden. Via onze nieuwsbrief en Facebook informeren wij de leden over het wekelijks wisselend lesrooster.

11 mei 2021:

Wij zijn hoopvol gestemd dat we 19 mei onze deuren weer mogen openen! Maandag 17 mei neemt het kabinet de definitieve beslissing over de versoepelingen. Zodra de details bekend zijn, zullen we de leden hierover informeren.

20 januari 2021:

Wij informeren leden via onze nieuwsbrief.  In de nieuwsbrief o.a. informatie over de online lessen en hoe wij omgaan met de contributie tijdens de lockdown. Wordt er geen nieuwsbrief ontvangen? Stuur dan een email naar info@sportcentrumimpuls.nl. Soms wordt de nieuwsbrief ook als spam gezien en belandt in de ongewenste mail.

14 december 2020:

Wij zagen het al aankomen maar dat maakt het niet minder vervelend…. Vanaf 15 december t/m 19 januari 2021 gaat Nederland in lockdown. Ook wij zijn vanaf morgen gesloten. Via email houden we de leden op de hoogte.

 

4 november 2020:

Vanaf 5 november t/m 18 november geen groepslessen

Gisteravond heeft het kabinet besloten om voor de komende 2 weken, bovenop de huidige gedeeltelijke lockdown, extra maatregelen in te stellen. Gelukkig mogen wij open blijven, echter alleen voor het individueel sporten. De groepslessen zijn verboden en komen dan ook te vervallen vanaf 5 november t/m 18 november. Alle leden worden hierover via een nieuwsbrief geïnformeerd.

26 juni 2020:

We mogen per 1 juli weer open!

Wat zijn we blij om eindelijk te kunnen mededelen dat we per 1 juli a.s. weer binnen mogen sporten!
De afgelopen weken hebben een groot aantal van de leden al gebruik gemaakt van ons buitensport aanbod.

De laatste buiten lessen worden zondag 28 juni gegeven. Maandag en dinsdag zullen er geen buiten lessen zijn zodat wij binnen alles gereed kunnen maken om veilig en verantwoord te sporten.

Vandaag krijgen alle leden een email met daarin meer informatie over het rooster voor binnen, reserveren en coronamaatregelen (wanneer er geen email wordt ontvangen dan hebben wij geen of niet het juiste emailadres).

Tot slot willen wij de leden die ons afgelopen periode gesteund hebben ontzettend bedanken, mede door jullie steun kunnen wij onze deuren weer openen!

Wij verheugen ons erop om jullie allemaal weer te mogen begroeten in ons sportcentrum!

Team Sportcentrum Impuls

 

11  juni 2020:

Het lesrooster voor het buitensporten voor de periode 15 juni t/m 28 juni is ongewijzigd (zie lesrooster vanaf week 24). Vanaf 1 juli kan er weer binnen gesport worden. Wanneer alle richtlijnen van het RIVM voor de fitnessbranche bekend zijn zullen we jullie daarover informeren. Het reserveren voor deelname aan een les of training zal verplicht blijven, vanaf 1 juli zullen we overgaan op online reserveren.

Tot 1 juli kan het reserveren uitsluitend telefonisch op maandag t/m vrijdag van 10.00 – 12.00, van 16.00 – 17.00 en van 19.00 – 21.00 uur.

4  juni 2020:

Hieronder het lesrooster voor week 24. Het lesrooster van week 25 komt halverwege volgende week weer online. Reserveren voor een groepsles of training kan uitsluitend telefonisch op maandag t/m vrijdag van 10.00 – 12.00, van 16.00 – 17.00 en van 19.00 – 21.00 uur.

28  mei 2020:

Allereerst het goede nieuws: het kabinet heeft gisteren besloten dat sportscholen weer open kunnen op 1 juli! Er komen nog voorwaarden waaraan wij moeten voldoen, maar het begin is er.

Tot die tijd blijven we buiten sporten. Hieronder het lesrooster voor week 23, 1e Pinksterdag en 2e Pinksterdag zijn wij gesloten. Het lesrooster van week 24 komt halverwege volgende week weer online. Reserveren voor een groepsles of training kan uitsluitend telefonisch op maandag t/m vrijdag van 10.00 – 12.00, van 16.00 – 17.00 en van 19.00 – 21.00 uur.

 

21 mei 2020:

We sporten inmiddels ruim een week buiten en wat was het leuk om jullie allemaal weer te zien! Wij hopen dat jullie er net zo van hebben genoten als dat wij hebben gedaan.

Hierbij het lesrooster voor week 22. Het lesrooster van week 23 komt halverwege volgende week weer online. Reserveren voor een groepsles of training kan uitsluitend telefonisch op maandag t/m vrijdag van 10.00 – 12.00, van 16.00 – 17.00 en van 19.00 – 21.00 uur.

Wij willen jullie vragen om de regels nog eens goed door te nemen. Kom ook niet eerder dan een paar minuten voor je les of training.

Wij hopen jullie komende week weer te zien!

17 mei 2020:

Volgens de huidige planning van het kabinet mogen we pas weer op 1 september onze deuren openen. Toch hebben we goede hoop dat heropening van sportscholen vervroegd gaat worden. Wij zijn er in ieder geval klaar voor!

Inmiddels zijn we begonnen met het buiten sporten. Dagelijks bieden we groepslessen en individueel trainen aan.

Wat is het weer fijn om een groot aantal van onze leden te zien en om les te geven! Ook alle hartverwarmende emails, berichtjes op Facebook, kaartjes en leuke gesprekken in de supermarkt doen ons erg goed. Hierdoor voelen we ons erg gesteund.

Omdat we nu langer gesloten zijn dan dat we in 1e instantie verwachtten en omdat niet iedereen buiten wil of kan sporten, wordt de compensatie regeling aangepast.

Compensatie vanaf sluiting tot 29 april (nu 1 mei)

De bestaande regeling blijft bestaan: compensatie door middel van geld terug als korting. Het bedrag dat u betaald heeft voor de periode 16 maart tot 1 mei, verrekenen we als korting op uw contributie. Verrekening vindt plaats vanaf het moment dat het sportcentrum weer open is of vanaf het moment dat u gebruik maakt van de buiten trainingen. Uiteraard is compensatie alleen mogelijk wanneer de contributie tot 1 mei is voldaan.

Compensatie door middel van bevriezing van de maandelijkse contributie

Het bevriezen van de maandelijkse contributie is mogelijk vanaf 1 mei j.l.. Wanneer het sportcentrum weer open mag, stopt de bevriezing. Het bevriezen van de contributie kan alleen wanneer er geen gebruik gemaakt wordt van de buiten trainingen.

Wilt u gebruik maken van de compensatie?

U kunt een email sturen naar info@sportcentrumimpuls.nl wanneer u gebruik wilt maken van de korting, bevriezing of van beide regelingen. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op om te overleggen over de wijze van verrekening van de korting. Wilt u alleen gebruik maken van de bevriezing, dan krijgt u een bevestiging via de email.                             

Aanvraag voor bevriezing vanaf 1 mei of 1 juni graag voor 1 juni a.s.!

We hopen dat veel leden gebruik gaan maken van het buiten sporten. Er is voor iedereen wel een geschikte training. Bij de individuele trainingen is altijd een instructeur aanwezig om te adviseren en te helpen. Bij Crosstraining wordt er in groepsverband getraind. De training wordt aangepast aan de deelnemers. We bieden ook een grote diversiteit aan groepslessen op muziek aan.

Voor meer informatie of opgave graag telefonisch contact opnemen op 0516 520306. Wij zijn telefonisch te bereiken op maandag t/m vrijdag van 10.00 – 12.00 uur, van 16.00 – 17.00 uur en van 19.00 – 21.00 uur.

 

12 mei 2020:

Groot aanbod buiten lessen en individueel fitness vanaf 13 mei a.s.!

We zijn blij en enthousiast om te kunnen mededelen dat ons protocol ‘Verantwoord buiten sporten Sportcentrum Impuls’ door de gemeente is goedgekeurd. We starten woensdag 13 mei vanaf 18.00 uur met buiten sporten.

De lesroosters, regels voor het aanmelden en de regels voor het sporten staan hieronder.

Let op: aanmelden voor een groepsles of individuele training (onder begeleiding) kan uitsluitend telefonisch tijdens de vermelde tijden.

Lesroosters:                                                                                                                                                                                           Onderstaande lesroosters gelden vanaf woensdag 13 mei 18.00 uur t/m zondag 24 mei 2020. Dus woensdag 13 mei starten we met Zumba, RPM en Crosstraining. Achter de les of training staat het maximale aantal deelnemers vermeld.

 

 

 

Het reserveren van een les of training en de regels:

 

We zien jullie graag vanaf woensdag 13 mei a.s. op ons buiten terrein!

 

 

6 mei 2020:

Premier Rutte presenteerde vanavond een ‘routekaart’ met daarin de geleidelijke afbouw van de coronamaatregelen. Gespannen en hoopvol zaten we om 19.00 uur voor de tv. We kunnen onze oren niet geloven, vanaf 1 september mogen de sportscholen pas open…..ongelooflijk! Echter bij sportscholen worden nog wel per branche bekeken of eerder openen mogelijk is, zei Rutte.

We laten ons niet uit het veld slaan, we zullen laten zien dat het mogelijk is!

Afgelopen weken zijn we niet alleen druk geweest met klussen maar we zijn ook al aan de slag gegaan om het sportcentrum zodanig in te richten dat iedereen veilig, corona-proof kan sporten.

Vanaf 11 mei kan er wel weer buiten gesport worden. Ook daar gaan we mee aan de slag. Hierover volgt zo spoedig mogelijk meer informatie.

Blijf gezond, blijf positief!

Team Sportcentrum Impuls

 

 

 

2 april 2020:

Beste leden,

Allereerst hopen we dat het in deze lastige tijd goed gaat met jullie. Het is een bizarre situatie waar we op dit moment in leven en de consequenties van het coronavirus zijn voor iedereen groot, ook voor Sportcentrum Impuls, maar we gaan er samen het beste van maken.

We vinden het heel vervelend dat op dit moment niet in ons sportcentrum gesport kan worden en we hopen natuurlijk dat we u zo snel mogelijk weer kunnen verwelkomen. Nu ons sportcentrum niet bezocht kan worden, willen we u graag compenseren.

Compensatie vanaf sluiting Sportcentrum Impuls tot 29 april

Waarom 29 april? Op basis van de huidige regels zijn wij tot en met 28 april gesloten. Indien we toch langer gesloten moeten blijven zullen we de compensatie aanpassen.

Compensatie door middel van geld terug als korting

Het bedrag dat u betaald heeft voor de periode tussen de datum van sluiting van het sportcentrum en 1 mei, verrekenen we als korting op uw contributie. Verrekening vindt plaats vanaf het moment dat het sportcentrum weer open is en we uw lidmaatschap op de normale manier kunnen voortzetten. Het bedrag wordt verspreid over 6 periodes. Compensatie is alleen mogelijk wanneer de contributie tot 1 mei is voldaan.

Wilt u gebruik maken van de compensatie?

Vanaf het moment dat het sportcentrum weer open is, zijn de formulieren beschikbaar waarin aangegeven kan worden dat u gebruik wilt maken van de compensatie. Formulieren dienen binnen 1 kalendermaand na opening ingeleverd te worden.

Wilt u geen gebruik maken van de compensatie?

Veel leden hebben al aangegeven geen compensatie te willen ontvangen. In deze lastige tijd steunt u hiermee onze medewerkers en ons sportcentrum. Onze dank hiervoor is groot!

We hopen dat u tevreden bent over de mogelijkheid van compenseren die wij u bieden en wensen u veel positieve energie voor de komende weken!

Voor vragen of andere zaken graag mailen naar info@sportcentrumimpuls.nl, wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact op.

Team Sportcentrum Impuls

 

24 maart 2020:

Beste leden,

Wij krijgen veel vragen over het stopzetten en/of tijdelijk bevriezen van het abonnement en het terugbetalen van de maandelijkse contributie. Door de uitzonderlijke omstandigheden waar wij ons allen in bevinden, hebben wij tijd nodig om hiervoor een passend antwoord te formuleren.

Gezien wij allen in hetzelfde schuitje zitten en wij allen van elkaar afhankelijk zijn, hopen wij dat wij ook nu de duurzame relatie met al onze leden kunnen behouden. Sommigen van u zijn al jaren lid, anderen pas sinds kort, maar allen worden gewaardeerd. U als klant zorgt ervoor dat wij kunnen bestaan. Uw steun en vertrouwen in de organisatie zorgt er voor dat wij ook na alle hectiek ons kwalitatief hoge aanbod kunnen blijven aanbieden. Wij vragen om uw geduld, begrip en loyaliteit, juist nu in deze onzekere tijd.

Voor alle duidelijkheid: de minister heeft gisteravond tijdens de persconferentie nadrukkelijk geen wijzigingen voor o.a. sportclubs en horeca aangekondigd. Vooralsnog zijn wij tot 6 april gesloten.

Wij zijn voornemens om begin april te communiceren over een passende oplossing. Tot dan hopen wij dat u ons de tijd kan geven om dit vraagstuk op te lossen.

Team Sportcentrum Impuls

 

18 maart 2020:

Beste leden,

De ministers Bruins en Slob hebben vanmiddag (zondag 15 maart) bekendgemaakt dat o.a. alle sport- en fitnessclubs in heel Nederland verplicht hun deuren moeten sluiten tot 6 april 2020.

Onwerkelijk maar heel begrijpelijk. We zijn ervan overtuigd dat u begrip heeft voor deze noodgedwongen maatregel om de verspreiding van het virus te beperken.

We houden u op te hoogte over de verdere gang van zaken.

Team Sportcentrum Impuls

 

LES MILS ON DEMAND 60 DAGEN GRATIS!

Voor onze leden kunnen we, in samenwerking met Les Mills, 60 dagen GRATIS LES MILLS ON DEMAND aanbieden.

Via dit platform krijg je volledig toegang tot 800+ online workouts voor beginners en gevorderden zoals Bodycombat, Bodyattack, Les Mills Grit, CXWORX en zelfs een workout voor kinderen!

Wil je gebruik maken van 60 dagen LES MILLS ON DEMAND, vraag dan de code aan via: saskia@sportcentrumimpuls.nl

(let op: controleer ook je ongewenste email wanneer je nog geen code hebt ontvangen, binnen 24 uur krijg je bericht)

Body Support
fixed-col-3-img1

Met Body Support ga je niet ‘op dieet’, je gaat leren wat eten doet en wat gezonde voeding is. Je laat voeding voor jou werken, door met de juiste hoeveelheden je verbranding op te voeren. Pas je voeding aan waar nodig is en geniet van eten zoals het bedoeld is.

LEES MEER
eGym
fixed-col-3-img1

EGYM: Fit & Vitaal in 2 x per week 30 minuten met 100% tevredenheidsgarantie! Wil je makkelijk en snel fitter & vitaler worden? Maar wil je daar niet te veel tijd aan besteden en wel met plezier bewegen? Maak nu kennis met de eGym-cirkel.

LEES MEER
VIRTUELE GROEPSLESSEN
fixed-col-3-img1

Wordt je favoriete les net op het tijdstip gegeven dat jou niet uitkomt? Of vind je het fijn om in een klein groepje te sporten? Maak dan gebruik van onze virtuele groepslessen.

LEES MEER

Persoonlijke aandacht

Fitness, Groepslessen en Wellness bij Sportcentrum Impuls! Voor eGym, Zumba, Groepslessen, Personal Training, Afvallen en nog veel meer!

Meer weten? Neem dan nu contact met ons op!
logo-ico